stijlvolle korte jasjes


Daniela-Larue-design-catalogus
LET’S MAKE IT! Deze mooie stijlvolle jasjes kan ik maken in de maten 36 | 38 | 40 | 42. De prijs is tussen de €139,- / €149,-


Hieronder kun je verschillende uitvoeringen van het ontwerp bekijken in verschillende stoffen, kleuren en met unieke details en prints. Deze items komen uit mijn collectie maar zijn reeds verkocht / niet meer op voorraad.


Wil je dit ontwerp in jouw maat en kleur? Maak via onderstaand formulier een afspraak. In het atelier bespreken we samen de stof en kleur-voorkeur en ik maak dit ontwerp voor jou op maat.


Dit mooie stijlvolle jasje heeft zijn inspiratie van de traditionele cheongsam jurk maar dan als jas model en in een Daniela Larue design jasje. Het is kort en stijlvol met asymmetrische sluiting. De kracht van dit ontwerp zit in de eenvoud van de snit. De raglan mouwen en kraag lijn zijn in een contrasterende kleur, dat geeft het geheel een bijzonder lijnenspel.


 

Met onderstaand formulier kun je geheel vrijblijvend een afspraak maken. Binnen 48 uur neem ik contact met je op voor een afspraak in mijn atelier in Zaandam.
  
 

0 comments on “stijlvolle korte jasjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slider