comfortabele trui met overslag


Daniela-Larue-design-catalogus
LET’S MAKE IT! Deze heerlijke truien kan ik maken in de maten 36 | 38 | 40 | 42. De prijs is  €135,-


Hieronder kun je verschillende uitvoeringen van het ontwerp bekijken in verschillende stoffen, kleuren en met unieke details en prints. Deze items komen uit mijn collectie maar zijn reeds verkocht / niet meer op voorraad.


Wil je dit ontwerp in jouw maat en kleur? Maak via onderstaand formulier een afspraak. In het atelier bespreken we samen de stof en kleur-voorkeur en ik maak dit ontwerp voor jou op maat.


Mijn nieuwste trui ontwerp in mooie soepele katoen jersey met overslag. Door de open vallende voorkant is deze trui mooi te dragen met een blouse eronder voor een klassieke look en met een shirt of hemdje voor een casual look.


 

Met onderstaand formulier kun je geheel vrijblijvend een afspraak maken. Binnen 48 uur neem ik contact met je op voor een afspraak in mijn atelier in Zaandam.
  
 

0 comments on “comfortabele trui met overslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slider