Artist in residence werkperiode New Delhi, India

Na mijn studies aan de mode vakschool en de kunstacademie in Maastricht, waar ik ben afgestudeerd aan de afdeling autonome kunst 3D,  heb ik de eerste jaren na mijn afstuderen vooral beeldend werk gemaakt. Hier kwam op een gegeven moment verandering in en begon ik ook het ontwerpen van kleding weer op te pakken.

In die periode bestonden deze twee disciplines nog erg naast elkaar en was ik zoekende naar een manier om ook in mijn kleding ontwerpen dezelfde fascinaties en interesses als in mijn autonome werk te verweven. In die periode van ‘struggle’ werd ik door Sanskrititi foundation in India uitgenodigd om 3 maanden te komen werken in New Delhi. Deze periode gaf mij de mogelijkheid om te onderzoeken hoe ik met mijn kleding ontwerpen verder wilde.

Lees hier meer over mijn zoektocht naar het vinden van de blok-print techniek.


Dit zijn sfeerbeelden van mijn atelier en de omgeving bij Sanskriti foundation

Slider